Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanjaZadnja promjena 18. 5. 2023.

Dobrodošli u Bioeek!


Ovi uvjeti i odredbe opisuju pravila i propise za korištenje Bioeek web stranicu, koja se nalazi na https://www.bioeek.com.

Pristupanjem ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nemojte nastaviti koristiti web stranice Bioeek ako se ne slažete sa svim uvjetima i odredbama navedenim na ovoj stranici. Naši Uvjeti i odredbe kreirani su uz pomoć TermsFeed Generatora uvjeta poslovanja.


Sljedeća terminologija odnosi se na ove uvjete i odredbe, izjavu o privatnosti i obavijest o odricanju od odgovornosti te sve ugovore: "Klijent", "Vi" i "Vaš" odnose se na Vas, osobu koja se prijavljuje na ovoj web stranici i u skladu s uvjetima i odredbama Tvrtke. "Tvrtka", "mi", "mi", "naš" i "nas", odnosi se na našu tvrtku. "Stranka", "Stranke" ili "nas", odnosi se i na Klijenta i na nas. Svi uvjeti odnose se na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja potrebnih za provedbu procesa naše pomoći Klijentu na najprikladniji način u svrhu izričitog ispunjavanja potreba Klijenta u pogledu pružanja navedenih usluga Tvrtke, u skladu sa i podložno prevladavajućem zakonu Republike Hrvatske. Svako korištenje gore navedene terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovima i/ili ona/ona ili oni, uzimaju se kao zamjenjivi i stoga se odnose na isto.


Kolačići

Koristimo kolačiće. Pristupom Bioeek, pristali ste koristiti kolačiće u dogovoru s Bioeek politikom privatnosti.

Većina interaktivnih web stranica koristi kolačiće kako bi dopustila praćenje korisnika. Kolačiće koristimo kako bi se omogućila funkcionalnost određenih područja i kako bi se olakšalo korisnicima koji posjećuju našu web stranicu. Neki od naših partnera za oglašavanje također mogu koristiti kolačiće.


Dozvola

Osim ako nije drugačije navedeno, Bioeek i/ili njegovi davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sve materijale na Bioeek web stranici. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Možete pristupiti web stranicama Bioeek za vlastitu osobnu uporabu pod uvjetom da se primjenjuju ograničenja postavljena u ovim uvjetima i odredbama.


Ne smijete (Odnosi se isključivo na web stranicu Bioeek-a):

 • Ponovno objavljivati materijala sa web stranice Bioeek-a
 • Prodavati, davati u najam ili davati pod-dozvolu materijale iz Bioeek-a
 • Reproducirati, duplicirati ili kopirati materijale iz Bioeek-a
 • Redistribuirati sadržaj iz Bioeek-a

Ovaj Sporazum počinje na dan ovoga Ugovora.

Dijelovi ove web stranice ne nude priliku za objave i razmjenjuju mišljenja i informacija.

Bioeek zadržava pravo pratiti sve poruke i ukloniti sve poruke koje se mogu smatrati neprimjerenima, uvredljivima ili uzrokuju kršenje ovih Općih uvjeta poslovanja.

Jamčite i izjavljujete da:

 • Nemate pravo objaviti komentare na našoj web stranici.

Ovime dajete Bioeek-u neisključivu licencu za korištenje, reproduciranje, uređivanje i ovlašćujete druge da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koju od vaših poruka u bilo kojem i svim oblicima, formatima ili medijima.


Hiperveza na naš sadržaj

Sljedeće organizacije mogu se povezati s našim web-stranicama bez prethodnog pisanog odobrenja:


 • vladine agencije;
 • Tražilice;
 • Novinske organizacije;

Te organizacije mogu se povezati s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim informacijama o web-stranici sve dok poveznica: (a) ni na koji način nije obmanjujuća; (b) ne podrazumijeva lažno pokroviteljstvo, odobravanje ili odobrenje stranke koja se povezuje i njezinih proizvoda i/ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst stranice stranke koja se povezuje.


Možemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za povezivanje sljedećim vrstama organizacija:


 • poznatim izvorima informacija za potrošače i/ili poduzeća;
 • web-stranicama zajednice;
 • udruženjima ili drugim skupinama koje predstavljaju dobrotvorne organizacije;
 • internetskim distributerima imenika;
 • internetskim portalima;
 • računovodstvenim, pravnim i savjetodavnim tvrtkama; I
 • obrazovnim ustanovama i trgovačkim udruženjima.

Odobrit ćemo zahtjeve za povezivanje tih organizacija ako zaključimo kako: (a) poveznica ne čini štetu nama ili našoj akreditiranoj tvrtki; (b) organizacija nema negativnih zapisa kod nas; (c) organizacija koristi Bioeek usluge; i (d) poveznica je u kontekstu općih informacija o resursima.


Te organizacije mogu se povezati na našu početnu stranicu sve dok veza: (a) nije ni na koji način obmanjujuća; (b) ne podrazumijeva lažno pokroviteljstvo ili odobrenje stranaka koja povezuje i njihovih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst stranice stranaka koja povezuje.


Ako ste jedna od organizacija navedenih u gornjem odlomku 2 i zainteresirani ste za povezivanje s našom web stranicom, morate nas obavijestiti slanjem e-maila na Bioeek. Navedite svoje ime, naziv tvrtke ili ustanove, podatke za kontakt, kao i URL vaše web-stranice, popis svih URL-ova s kojih se namjeravate povezati s našom web-stranicom i popis URL-ova na našoj web-stranici na koje se želite povezati. Ukoliko odobrimo povezivanje, obavijestit ćemo Vas slanjem emaila ili kontaktirati telefonski s jednog od naših službenih brojeva telefona.


Odobrene organizacije mogu hipervezu na naše web-stranici staviti na sljedeći način:


 • Korištenjem našeg korporativnog imena; Ili
 • Korištenjem jedinstvenog lokatora resursa koji je povezan s nama; Ili
 • Korištenjem bilo kojeg drugog opisa naše web stranice koja je povezana s tim i ima smisla u kontekstu i formatu sadržaja na web-stranici stranke poveznice.
 • Nije dozvoljeno koristiti logotip ili ostala umjetnička djela sa web stranice bez dozvola i sporazuma sa nama.

Iframes

Bez prethodnog odobrenja i pismenog dopuštenja ne smijete stvarati okvire na našim web-stranicama koji na bilo koji način mijenjaju vizualnu prezentaciju ili izgled naše web-stranice.


Odgovornost za sadržaj

Nećemo biti odgovorni za bilo koji sadržaj koji se pojavljuje na vašoj web stranici. Poveznice sa naše web stranice se ne smiju pojaviti ni na jednoj web stranici koja se može tumačiti kao klevetnička, opscena ili kriminalna, ili koja krši, ili na drugi način uzrokuje ili zagovara kršenje bilo kojih prava trećih strana.


Vaša privatnost


Molimo pročitajte Pravila o privatnosti. Privacy Policy


Pridržana prava


Zadržavamo pravo zatražiti da uklonite sve linkove ili bilo koju određenu poveznicu s našom web stranicom. Pristajete da odmah uklonite sve poveznice s našom web stranicom na naš zahtjev. Također zadržavamo pravo promijeniti ove uvjete i odredbe. Povezivanjem s našom web-stranicom pristajete biti odgovorni i pridržavati se ovih uvjeta i odredbi povezivanja.


Uklanjanje linkova s naše web stranice


Ako pronađete bilo koji link na našoj web stranici koji je uvredljiv iz bilo kojeg razloga, možete nas kontaktirati i obavijestiti u bilo kojem trenutku. Razmotrit ćemo Vaš zahtjev za uklanjanje veza, ali nismo obvezni postupiti na temelju Vašeg zahtjeva.


Ne garantiramo da su informacije na web stranici točne, ne jamčimo njihovu potpunost ili ispravnost; niti obećavamo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da se materijal na web stranici ažurira.


Odricanje od odgovornosti


U najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj primjenjivim zakonom isključujemo sve izjave, jamstva i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i korištenje ove web stranice. Ništa u ovom odricanju od odgovornosti neće:


 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili tjelesne ozljede;
 • ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prijevaru ili lažno predstavljanje;
 • ograničiti bilo koju od naših ili vaših obveza na bilo koji način koji nije dopušten prema primjenjivom zakonu; Ili
 • isključiti bilo koju od naših ili Vaših obveza koje se ne mogu isključiti prema primjenjivom zakonu.

Ograničenja i zabrane odgovornosti utvrđene u ovom odjeljku i drugdje u ovom odricanju od odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) uređuju sve obveze koje proizlaze iz izjave o odricanju od odgovornosti, uključujući obveze koje proizlaze iz ugovora.


Sve dok se web stranica, informacije i usluge na web stranici pružaju besplatno, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.


Ukoliko imate pitanja kontatirajte nas: