Pravila o kolačićima

Pravila o kolačićima

Posljednje ažuriranje: svibanj 16. 2023


Ova pravila o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ova pravila kako biste razumjeli koju vrstu kolačića koristimo ili podatke koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste. Ova pravila o kolačićima stvorena su uz pomoć Termsfeed Generator pravila za kolačiće


Kolačići obično ne sadrže podatke koji osobno identificiraju korisnika, ali osobni podaci koje pohranjujemo o Vama mogu biti povezani s informacijama pohranjenima u kolačićima i dobivenim od kolačića. Dodatne informacije o načinu na koji koristimo, pohranjujemo i čuvamo vaše osobne podatke potražite u našim Pravilima o privatnosti.

Ne pohranjujemo osjetljive osobne podatke, kao što su poštanske adrese, lozinke računa itd., u kolačićima koje koristimo.


Tumačenje i definicije

Tumačenje

Riječi čije je početno veliko slovo imaju značenja definirana pod sljedećim uvjetima.

Sljedeće definicije imaju isto značenje bez obzira na to pojavljuju li se u jednini ili u množini.


Definicije

Za potrebe ovih Pravila o kolačićima:

 • Tvrtka (koja se u ovim Pravilima o kolačićima naziva ili "tvrtka", "mi", "nas" ili "naša") odnosi se na Bioeek, Božjakovina, Trešnjevka 5, Dugo Selo.
 • Korisnik Misli se na pojedinca koji pristupa ili koristi web stranicu ili tvrtku ili bilo koju pravnu osobu u ime koje ta osoba pristupa ili koristi web mjesto.
 • Cookies su male datoteke koje se nalaze na Vašem računalu, mobilnom uređaju ili bilo kojem drugom uređaju nakon posjete web-mjestu, oni sadrže pojedinosti o povijesti pregledavanja na web-lokaciji.
 • Web-mjesto odnosi se na Bioeek, dostupan na https://bioeek.com/

Korištenje kolačića

Vrste kolačića koje koristimo

Kolačići mogu biti "Trajni" ili "Sesijski" kolačići. Trajni Kolačići ostaju na vašem osobnom računalu ili mobilnom uređaju kada izadete iz mreže, dok se sesijski kolačići brišu čim zatvorite web-preglednik.

Koristimo i sesije i trajne kolačiće za potrebe navedene u nastavku:


 • Potrebni/osnovni kolačići


  Tip: Kolačići sesije

  Upravljamo: Mi

  Svrha: Ovi Kolačići neophodni su za pružanje usluga dostupnih putem web stranice i omogućavanje korištenja nekih njegovih značajki. Oni pomažu u autentifikaciji korisnika i sprječavaju lažnu upotrebu korisničkih računa. Bez ovih kolačića ne mogu se pružiti usluge koje ste zatražili, a ove kolačiće koristimo samo za pružanje tih usluga.


 • Funkcionalni kolačići


  Tip: Trajni kolačići

  Upravljamo : Mi

  Svrha: Ovi Kolačići nam omogućuju sjećanje na vaše odluke koje koristite prilikom korištenja web stranice, poput pamćenja podataka o prijavi ili jezičnih postavki. Svrha ovih kolačića je pružiti vam osobnije iskustvo i izbjeći da morate ponovno unositi svoje postavke prilikom svakog korištenja web stranice.


Vaši izbori u vezi s kolačićima


Ako želite izbjeći korištenje kolačića na web stranici, prvo morate onemogućiti korištenje kolačića u pregledniku, a zatim izbrisati kolačiće spremljene u vašem pregledniku povezane s ovom web stranicom. Ovu opciju možete koristiti za sprječavanje korištenja kolačića u bilo kojem trenutku.


Ako ne prihvaćate naše kolačiće, možete naići na neke probleme u korištenju web-mjesta, a neke značajke možda neće ispravno funkcionirati.


Ako želite izbrisati kolačiće ili uputiti svoj web preglednik da izbriše ili odbije kolačiće, posjetite stranice pomoći vašeg web preglednika.

Za bilo koji drugi web preglednik posjetite službene web-stranice vašeg web-preglednika.


Dodatne informacije o kolačićima

Možete saznati više o kolačićima: Sve o kolačićima.


Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima o kolačićima, Možete nas kontaktirati: